Διά αντιμετώπιση εγκαύματος ως γράφει ο Αγάπιος Μοναχός ο Κρης διά βότανα με ροδόσταμο και αβγά, αυτό το κείμενο από τα άρθρα κηποτεχνίας και τα άρθρα κήπου διά την κατασκευή και συντήρηση κήπων, την αρχιτεκτονική κήπων, τη διαμόρφωση κήπου ή το αυτόματο πότισμα κήπου, προσδιορίζει σχετικές κηπουρικές εργασίες ή συμβουλές κηπουρικής. Όπως ισχύει διά τα υπόλοιπα κείμενα ή τα ΑΡΘΡΑ ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ, έτσι και το παρόν άρθρο τελεί αυστηρώς υπό το καθεστώς νομικής προστασίας βάσει συμβολαιογραφικής πράξεως και σύννομων τεχνολογικών μέτρων προστασίας και διατάξεων ευρωπαϊκών Οδηγιών, νομικής βάσεως και του Νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων μετά των σχετικών νεωτέρων τροποποιήσεων αυτού (Ν. 2121/93, άρ. 66Α), καθώς προσδιορίζεται εις τους όρους χρήσεως του ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ της ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ.

Μία αρκετά σημαντική κατηγορία τραυμάτων είναι αυτά τα οποία σχετίζονται με τα εγκαύματα εξ αιτίας πυρός ή κάποιου_Αβγά για θεραπεία εγκαυμάτων. πολύ θερμού αντικειμένου. Αυτά τα προβλήματα ανέκαθεν ταλαιπωρούσαν τους ανθρώπους και έτσι δεν είναι δυνατόν να απουσιάζουν οι διάφορες θεωρίες για ταχεία αντιμετώπισή τους με τη χρήση βοτάνων ή άλλων οικιακών υλικών. Μάλιστα, με το θέμα ασχολήθηκε ο Αγάπιος Μοναχός ο Κρης, στο πρόσωπο του οποίου η ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ έχει αναφερθεί σε άλλα κείμενα από τη δημοσιοποιημένη βάση δεδομένων με τα άρθρα κήπου. Ο Αγάπιος έχει παραθέσει στα κείμενά του σχετικές πληροφορίες προκειμένου να μπορέσει κάποιος να ανακουφισθεί από εγκαύματα. Βέβαια, για μία ακόμα φορά πρέπει να επισημάνουμε με επίταση το ότι η ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ πιστεύει, όπως ισχύει για όλες τις βοτανοθεραπείες τις οποίες μεταφέρει προς τις φίλες και τους φίλους της, πως για θέματα τα οποία άπτονται της υγείας του ανθρώπου πρέπει πρωτίστως να επιλαμβάνονται οι αρμόδιοι ιατροί.

Έτσι, λοιπόν, ο Αγάπιος καταγράφει στα γραπτά του μία σωρεία από συνταγές και γιατροσόφια για την αντιμετώπιση των εγκαυμάτων. Μία από τις προτάσεις του έχει να κάμνει με τη χρήση του ροδόσταμου και του αβγού. Συγκεκριμένα υποδεικνύει ότι πρέπει να ανακατεύσουμε και να αναταράξουμε πολύ καλά το ασπράδι ενός αυγού με λίγο ροδόσταμο μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Στη συνέχεια αυτό το προϊόν πρέπει να τοποθετηθεί σε ένα μαντήλι από λινό. Έτσι, όταν ακουμπήσουμε το εμποτισμένο ύφασμα στην πάσχουσα περιοχή θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε ταχύτατα το πρόβλημα.

2009 έως σήμερα ©ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ, Πρωτότυπες Κηποτεχνικές Διαμορφώσεις Ιδιωτικών Και Ιδιόχρηστων Κήπων

Αντιμετώπιση Εγκαύματος με Βοτανοθεραπείες

_Επιλογή κειμένων στην ελληνική γλώσσα.
_Selection for english language.
_Όροι χρήσεως του ιστοτόπου της ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ.
_Η ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ στο Google+.
_Η ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ στο Facebook.
_Η ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ στο Pearltrees.
_Η ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ στο Twitter.
_Ανακοινώσεις για κήπους της ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ.
_Εκδηλώσεις κηποτεχνίας της ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ.
_Κατάστημα κηποτεχνικών προϊόντων.
_Σύνδεση με τη βάση δεδομένων της ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ.
_Καιρός από την ΕΜΥ.

ΑΡΘΡΑ κηποτεχνίας

ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ για κήπο

Αναζητήσεις κήπου

Ειδικά θέματα κήπων

Εικόνες μικροσκοπίου

Εργασίες κήπων

Θέσεις εργασίας

Στοιχεία ιστοτόπου

Έκδοση 4.0.0, βάσει Νόμων και Αρχών για προστασία πνευματικής ιδιοκτησίας και σχετικών θεμάτων. 2009 έως σήμερα ©ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ, με διατήρηση/επιφύλαξη δικαιωμάτων. Ανάπτυξη ιστοσελίδων – Infosphere
_Valid CSS!.
_Valid XHTML 1.0!.
_Valid ISO/IEC 15445:2000.
_Η ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ στο Facebook.
_Η ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ στο Pearltrees.
_Η ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ στο Twitter.